No. 43

Food Analysis - Reproducible sample preparation with RETSCH laboratory mills

  • Quick and reproducible homogenization and characterization of complex samples
  • From muesli to streaky bacon - Complete homogenization of complex samples (GM 200)
  • Tracing poison - Sample preparation for analysis of toxic elements (ZM 200)
  • What’s in the fish? - Effective size reduction by cutting (SM 300)
  • Cold, sticky and tough - Cryogenic grinding improves breaking properties (CryoMill)
  • White Gold - Grinding large sample volumes (SR 300)
  • From cacao tree to chocolate bar - Homogenization with mortar and pestle (RM 200)
  • Measuring Dust - Incoming inspection with sieve analysis (AS 200 control)
  • Aromatic Beans - Particle size and shape analysis of coffee powder (CAMSIZER XT)

Torna alla panoramica

Verder Scientific - Science for Solids

La divisione Verder Scientific del gruppo Verder definisce degli standard nella strumentazione ad alta tecnologia per il controllo qualità, la ricerca e sviluppo di materiali solidi. I settori di attività coprono sia tecniche dedicate alla preparazione del campione in laboratorio che tecniche analitiche.

I nostri rinomati marchi forniscono da decenni istituti di ricerca, laboratori analitici così come aziende manifatturiere per il controllo qualità e applicazioni di processo con prodotti sempre più sofisticati ed affidabili che offrono soluzioni per ogni richiesta applicativa.

Materialography

Heat Treatment

Elemental Analysis

Milling & Sieving

Particle Analysis